Vicky Poelmans laserontharing

Beroemdheden & Laserontharing

Regelmatig scheren is een verre herinnering voor de beroemdheden die laserontharing hebben laten uitvoeren. Immers, springend van de ene set naar de andere en uren en dagen reizend hebben ze geen tijd om om te gaan met ongewenst haar en de daarbij horende eindeloze scheer- of waxprocedures.


Veel beroemdheden hebben gesproken over hun ervaringen met laserontharing en hoe het hun beauty routine heeft verbeterd. Welke beroemdheden laten zich ontharen d.m.v. laserontharing? We zochten het voor je uit!

Kim Kardashian

Mediafiguur

Kim Kardashian is heel openhartig over haar laserontharingsprocedures. Ze verkiest haar hele lichaam volledig haarloos. Ze heeft laserontharingsbehandelingen ondergaan op haar armen, benen en oksels. De Californische beach babe heeft in haar realityshow meermaals verteld dat ze ook haar bikinilijn heeft behandeld door middel van laserontharing.

I am Armenian, so of course I am obsessed with laser hair removal! Arms, bikini, legs, underarms... my entire body is hairless!

Kim Kardashian

An Lemmens

Mediafiguur

Na 3 behandelingen voelen mijn oksels glad aan. Met een gerust gevoel kan ik elk moment op vakantie vertrekken.

An Lemmens

Alyssa Milano

Actrice

De Amerikaans Charmed & Melrose Place actrice en voormalig zangeres Alyssa Milano heeft ook laserontharing ondergaan om van ongewenst lichaamshaar af te komen. De Hollywood-schoonheid heeft meerdere laserontharingssessies ondergaan om van dik, stug haar op haar armen en benen af te komen. Ze had donker en dik haar waardoor ze een ideale kandidaat was voor een laser ontharingsbehandeling. Dit leidde tot betere resultaten met minder sessies. Ze heeft duidelijk gemaakt dat ze regelmatige waxafspraken haat en de voorkeur geeft aan meer permanente oplossingen.

Chrissy Teigen

Model

Model, actrice en echtgenote van John Legend Chrissy Teigen heeft er geen probleem mee om te praten over haar voorkeuren als het gaat om ontharingsmethoden. In feite bedankte ze onlangs haar favoriete salon om ervoor te zorgen dat haar huid haarvrij is, terwijl ze op de rode loper een serieus hoog uitgesneden split droeg.

Ann Van Elsen

Miss België 2002

En mijn vakantie begon 's ochtends relax met een tasje koffie in plaats van onder de douche met een scheerbeurt. Zaaaalig! Ik heb maar van 1 ding spijt: dat ik dit niet veel eerder heb laten doen! Duizendmaal dank want nu voel ik me op en top vrouw! Op elke moment van de dag, zonder gêne.

Ann Van Elsen

Eva Longoria

Actrice

De Amerikaanse actrice Eva Longoria vond Brazilian waxing ooit zo pijnlijk dat ze halverwege haar eerste sessie probeerde te stoppen. Wanhopig op zoek naar een alternatief voor Brazilian waxing, wendde Eva zich tot laser ontharing.

In een interview in Allure Magazine vertelde Victoria Beckham dat "de beste tip" die haar vriendin Eva Longoria haar ooit had gegeven had, het aanraden van laserontharing was.

Saartje Vandendriessche

Mediafiguur

Na mijn 3de behandeling begon het er echt op te lijken. Benen zo glad als een paling, met hier en daar nog een klein dun haartje. En geloof me na de 5de behandeling was alles weg, pief poef paf en ze waren weg. Nu nog mijn bikini en ik ben helemaal tevreden.

Saartje Vandendriessche

Demi Lovato

Zangeres

De Amerikaanse singer-songwriter & actrice Demi Lovato heeft in een interview met Allure Magazine waarin gevraagd werd naar haar Beauty routines, verteld dat ze zich heeft gwend tot de techniek van laserontharing om haar bikinilijn te ontharen.

Khloe Kardashian

Mediafiguur

Khloe Kardashian heeft zelfs een laserontharingsbehandeling laten doen in haar show "Keeping Up with the Kardashians". Khloe merkte ook op dat de laserontharingsbehandeling fantastisch werkte en haar over haar hele lichaam een heerlijk proper gevoel gaf.

It's so much easier than having to shave every single day.

Victoria Beckham

Ontwerpster & Zangeres

Op advies van Eva Longoria heeft Victoria Beckham het scheermes en de waxstrips ingeruild voor permanente laserontharing. In een artikel in Allure Magazine vertelt ze dat ze het scheermes heeft opgegeven voor de laser! Ze zei: "Ik scheer mijn benen niet. Ik gebruik laserontharing en dat is geweldig. Je kunt teruggaan voor kleine retouches als je kleine haartjes ziet verschijnen, maar ik heb het geluk gehad dat dat niet nodig was".

Ashley Roberts

Zangeres

De Amerikaanse zangeres, danseres, fotomodel en lid van de Pussycat Dolls Ashley Roberts is een vurige fan van laserontharing.

Laser Hair Removal has saved my life! my legs were like cacti! I had to shave those bad boys twice a day!

Ashley Roberts

Sara Sampaio

Model

Toen Allure aan Victoria's Secret model Sara Sampaio vroeg hoe ze haar bikinilijn onderhoudt voor de catwalk, gaf ze de lezers een beetje inzicht in haar routine.

"I laser it. You just have to touch it up once in a while, but it's pretty much done, it's so worth it, rather than waxing every three or four weeks."

Sara Sampaio

Chanel Iman

Model

Het Victoria Secrets supermodel Chanel Iman werd door Allure geinterviewd over hoe ze voor de Sports Illustrated swimsuit issue haar lichaam haarvrij krijgt. Het antwoord was kort en bondig.

Laser. I'm good on my treatments.

Chanel Iman

Noémie Happart

Miss België 2013

Ik voelde amper iets en als ik iets voelde was het een klein prikje, niets in vergelijking met een harsbehandeling of epileertoestel!! Mijn oksels en bikinilijn werden reeds behandeld, ik heb net een babyvelletje! Ik kijk al uit naar de volgende behandelingen. Voorgoed en pijnloos haar-vrij zijn! Dat wil elke vrouw toch, niet?

Noémie Happart

Jill Peeters

Weervrouw VTM

Gelukkig zijn ze nu ‘gelaserd’, en kan ik op zo’n moment aantrekken wat de styliste die dag voorzien heeft. De laser-behandelingen zijn de eerste keer wat vervelend. Vooral omdat je dan gespannen bent, en je voorbereid bent op ‘pijn’. Maar eigenlijk voel je er hooguit wat prikjes van.

Jill Peeters

Cardi B

Zangeres

In haar Instagram Story van 26 mei 2022 zegt de Amerikaanse rapper en tv-persoonlijkheid Cardi B: "Ik wilde jullie echt even laten weten dat ik eindelijk een plek heb gevonden waar ze de juiste laser voor mijn huid hebben." Ze vertelt over haar frustraties bij het ontharen - waaronder scheerbultjes, ingegroeide haren en ongelijke huidtinten "daar beneden" en op de oksels - en benadrukt dat laserontharing de beste manier is.

You need to laser so your hair can get softer, and little by little your hair will stop growing

Cardi B

Melissa Gorga

Mediafiguur

De Amerikaanse televisiepersoonlijkheid, schrijfster, zangeres en deel van de cast van 'The Real Housewives of New Jersey' Melissa Gorga is een fan van laserontharing.

I was always skeptical about getting laser hair removal! I'm on my 3rd session and I'm in LOVE! & hairless.

Melissa Gorga

Hoda Kotb

Mediafiguur

De Egyptisch-Amerikaanse journaliste, tv-persoonlijkheid en auteur Hoda Kotb heeft tijdens een van haar live-uitzendingen van de NBC News-ochtendshow Today Show haar armen laten laseren. Haar co-host Kathie Lee hield haar hand vast ter ondersteuning, en Hoda zei: "Het voelt als een koude straal."

Lilly Ghalichi

Mediafiguur

De Amerikaanse advocate, blogger, zakenvrouw en reality-tv-ster Lilly Ghalichi geeft toe dat ze in haar jeugd de slechtste ervaringen had met tradtioneel ontharen. Het scheren van haar bikini of oksels gaf haar vreselijke scheerbrandwonden en ingegroeide haren. Lilly probeerde voor het eerst laserontharing op haar oksels en bikinilijn tijdens haar studententijd, en sindsdien is ze ongelooflijk blij met de resultaten.

Zoë Brown

Mediafiguur

De actrice en presentatrice van "Search on 3" en de "Expresso Morning Show" Zoë Brown is een fan van laserontharing!

It’s been such a cool experience. I love that I haven’t had to shave. I have lasered my upper lip, underarm and my legs. It’s been great. I definitely recommend you give it a go! It’s been painless and I don’t know why I hadn’t lasered sooner.

Zoë Brown

Kerri Walsh Jennings

Beachvolleyballster

Kerri Walsh Jennings is een Amerikaanse beachvolleyballster die drie opeenvolgende Olympische Spelen (2004, 2008 en 2012) en drie opeenvolgende wereldkampioenschappen (2003, 2005 en 2007) won. Kerri Walsh Jennings had een laserontharingsbehandeling omdat ze in het beachvolleybalteam zat.

I live in my bikini, so it’s really nice not to have to worry about shaving or waxing.

Kerri Walsh Jennings

Zara Dampney

Beachvolleyballster

Zara Dampney is een Britse beachvolleyballster op de Olympische Zomerspelen van 2012.

Obviously it is really important to feel confident and to not have to worry about those kinds of things, and we're travelling around so much that it can be quite difficult to keep on top of it. With permanent hair removal it is one less thing for us to have to worry about.

Zara Dampney

Louise Hazel

Heptatlete

Heptatlete Louise Hazel vond dat het haar niet alleen 's ochtends tijd bespaart, maar haar ook meer vertrouwen geeft.

Not only has it given me confidence on the track, knowing that I can put my skimpy knickers on and feel safe and sound, it saves so much time with shaving and having to de-frizz and de-fuzz every day.

Louise Hazel

Share dit artikel: